Sūriai, 18 mėnesių brandintas ispaniškas kumpis, vytintos dešros, žaliosios alyvuogės ir apelsinų džemas su šafranu
Su marinuotais „Shiitake” grybais, saulėje džiovintais pomidorais, kapariais, kietuoju sūriu ir alyvuogių aliejumi
Su avokadu, „Wakame” salotomis, „Shiitake” grybais, „Masago” ikrais, „Kimchi” majonezu ir sezamo „Tuile”
Su „Tigrės pienu”, avokadu, obuoliais, pomidorais, marinuotais svogūnais, čili aliejumi ir kalendromis
Su rugine duonele, maskarponės – burokėlių kremu, marinuotais „Shallot” svogūnais, ridikėliais ir putpelių kiaušiniais
Su veganišku sūriu, „Chioggia” burokėliais traškučiais, sezamo sėklomis ir saulėgrąžomis
Apdengtas abrikosų skonio lydytu sviestu, patiekiamas su marinuotais svogūnėliais ir duonele
Rinktinės g. 5 LT-09234, Vilnius
DARBO LAIKAS:
Vilniaus g. 17 LT-01402, Vilnius
DARBO LAIKAS: