Patiekiama „Marinara“ padaže, su kalamata alyvuogėmis, kedro riešutais ir petražolių-riešutų „Gremolata”
Patiekiama „Marinara“ padaže, su kalamata alyvuogėmis, kedro riešutais ir petražolių-riešutų „Gremolata”
Su edamame pupelių tyre, lapinio kopūsto salotomis ir petražolių „Grenolata“.
Pagaminti iš maltos jautienos ir kiaulienos mėsos. Pateikiami su bulvių koše „stoemp” ir pasirinktu padažu:
Alaus, grietinėlės, šoninės / Aštraus „Chorizo” dešros, raudonojo kario ir grietinėlės / Pomidorų „Marinara”.
Patiekiama su ant grotelių keptomis daržovėmis, „Padron“ pipirais, mažosiomis „Princesse amandine“ bulvytėmis ir čimičiuri padažu arba pipiriniu padažu
Patiekiama su ant grotelių keptomis daržovėmis, „Padron“ pipirais, mažosiomis „Princesse amandine“ bulvytėmis ir čimičiuri padažu.
Patiekiama su ant grotelių keptomis daržovėmis, „Padron“ pipirais, mažosiomis „Princesse amandine“ bulvytėmis ir čimičiuri padažu arba pipiriniu padažu
Šonkauliai kepami apie 8 valandas žemoje temperatūroje, kad dūmas ir šiluma, gražiai, be streso pereitų kiaurai mėsą. Pateikiama su belgiškomis bulvytėmis ir marinuotomis daržovėmis
Su vynuoginiais pomidoriukais „confit“ chorizo svieste, raudonuoju žuvies padažu ir keptomis mini bulvytėmis
Patiekiamas su Jeruzalės artišokų tyre, sezoniniais šparagais, marinuotais kalafiorais, kumato pomidorais ir aluje marinuotomis garstyčiomis
Patiekiama su šparagais, mini bulvytėmis bei grietinės-imbierų padažu
Rinktinės g. 5 LT-09234, Vilnius
DARBO LAIKAS:
Vilniaus g. 17 LT-01402, Vilnius
DARBO LAIKAS: