Patiekiama „Marinara“ padaže, su saldžiarūgštėmis alyvuogėmis, kedro riešutais ir žolelių pesto.
-
Instagram: @BRUSSELSMUSSELSPUB
Patiekiama „Marinara“ padaže, su saldžiarūgštėmis alyvuogėmis, kedro riešutais ir žolelių pesto.
Su edamame pupelių tyre, lapinio kopūsto salotomis ir petražolių „Grenolata“.
Pagaminti iš maltos jautienos ir kiaulienos mėsos. Pateikiami su bulvių koše „stoemp” ir pasirinktu padažu:
Alaus, grietinėlės, šoninės / Aštraus „Chorizo” dešros, raudonojo kario ir grietinėlės / Pomidorų „Marinara”.
Patiekiama su ant grotelių keptomis daržovėmis, „Padron“ pipirais, mažosiomis „Princesse amandine“ bulvytėmis ir čimičuri padažu.
Patiekiama su ant grotelių keptomis daržovėmis, „Padron“ pipirais, mažosiomis „Princesse amandine“ bulvytėmis ir čimičiuri padažu.
Patiekiama su ant grotelių keptomis daržovėmis, „Padron“ pipirais, mažosiomis „Princesse amandine“ bulvytėmis ir čimičiuri padažu.
Šonkauliai kepami apie 8 valandas žemoje temperatūroje, kad dūmas ir šiluma, gražiai, be streso pereitų kiaurai mėsą. Pateikiama su belgiškomis bulvytėmis ir marinuotomis daržovėmis
Su vynuoginiais pomidoriukais „confit“ chorizo svieste, raudonuoju žuvies padažu ir keptomis mini bulvytėmis
Patiekiamas su Jeruzalės artišokų tyre, skrudintais sezoniniais šparagais, marinuotais kalafiorais, kumato pomidorais ir aluje marinuotomis garstyčiomis
Patiekiama su šparagais, mini bulvytėmis bei grietinėlės padažu su imbieru
Rinktinės g. 5 LT-09234, Vilnius
DARBO LAIKAS:
Pirmadienį – 11:00-23:00
Antradienį – 11:00-23:00
Trečiadienį – 11:00-23:00
Ketvirtadienį – 11:00-24:00
Pentktadienį – 11:00-24:00
Šeštadienį – 11:00-24:00
Sekmadienį – 11:00-22:00
Vilniaus g. 17 LT-01402, Vilnius
DARBO LAIKAS:
Pirmadienį – 11:00-23:00
Antradienį – 11:00-23:00
Trečiadienį – 11:00-23:00
Ketvirtadienį – 11:00-24:00
Pentktadienį – 11:00-24:00
Šeštadienį – 11:00-24:00
Sekmadienį – 11:00-22:00